Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Продукти

Политика за личните данни

Обработка на личните данни от ИТЕМА-ПГ ЕООД е свързана със следните цели:

·         Изпълнение на поръчки и договори
·         Оказване на консултантска помощ на клиенти / чат
·         маркетинг
·         Комуникация по телефона
·         Изпращане по пощата

След изтичане на целта на обработка, събраните лични данни на Потребителя ще бъдат унищожени освен в случаите, когато shop.itema-pg.com желае да съхрани обработените лични данни като анонимни за статистически цели след изрично разрешение от страна на Комисията за защита на личните данни – КЗЛД (чл. 25 от ЗЗЛД).

С регистрацията си в shop.itema-pg.com, Потребителят дава съгласието си за обработване на личните му данни съгласно посочените тук условия, както и съгласно условията в ЗЗЛД.

Създаването на акаунт чрез регистрация на shop.itema-pg.com позволява на Потребителите да пазаруват лесно, удобно и , да следят статуса на поръчките си, както и да съхраняват информация за желаните от тях продукти при максимална защита на въведените от тях лични данни.

На основание чл. 28а от ЗЗЛД, Потребителите на shop.itema-pg.com могат да поискат по всяко време от собственика на сайта shop.itema-pg.com да:

-Заличи, коригира или блокира техни лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на този закон;

-Уведоми третите лица, на които са били разкрити личните им данни, за всяко заличаване, коригиране или блокиране, с изключение на случаите, когато това е невъзможно или е свързано с прекомерни усилия.

Потребителят носи отговорност за всички опити да придобие неоторизиран достъп до чужди профили съгласно Наказателния Кодекс (Глава 9, Компютърни престъпления) и действащото законодателство на Република България.

Какви данни обработваме, когато ползвате нашите услуги?

На сайта ни shop.itema-pg.com, предоставяме възможности да използвате услугите ни като регистрирани потребители. Именно за това данните, които обработваме ние са функционални данни. 

Има данни, които са необходими за функционирането на услугата. Без тях ние не можем да ви предоставим желаната функционалност. Например, нямаме възможност да ви изпратим пратка със желания от Вас продукт, ако не ни предоставите името и телефона си и адрес за доставка. Както и няма как да Ви издадем фактура, без данните на фирмата Ви.

1. В електронен магазин shop.itema-pg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от ИТЕМА-ПГ да бъде закрит техният потребителски профил.

3. ИТЕМА-ПГ има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетинна посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

4. ИТЕМА-ПГ няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин shop.itema-pg.com и нарушаване на етикета, администраторите на shop.itema-pg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6. ИТЕМА-ПГ запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. 

7. Предоставените от Вас лични данни се събират, съхраняват, обработват и използват от ИТЕМА-ПГ и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока, а в случаите на онлайн покупка на кредит и във връзка с кандидатстването за отпускане на кредит и изпълнението на договора за кредит, във връзка с маркетингови и рекламни цели и анализи на ИТЕМА-ПГ, както и за всякакви други, незaбранени от законодателството цели. ИТЕМА-ПГ използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите. Имейл адресите на клиентите и (опционално) имената на потребителите  закупили продукти през платформата pazaruvaj.com.закупените от тях продукти се предоставят на Online Comparison Shopping Kft  в рамките на програма Коректен магазин. За поверителното ползване на предоставените данни е валидна декларацията за конфиденциалност на Online Comparison Shopping Kft.

8. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

9. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

10. Потребителите имат право да получват информация или да подадат жалба във връзка с техните лични данни в Комисията за защита на личните данни на адрес: бул „Проф. Цветан Лазаров“ 2 или на http://www.cpdp.bg/

11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

13. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:

*персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.

*неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

14. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от ИТЕМА-ПГ за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

15. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.

16. ИТЕМА-ПГ съхранява Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за обработка на кореспонденцията и всички евентуални допълнителни действия. За рекламни съобщения данните се съхраняват 5 години или до оттегляне на съгласие.

17. По въпроси свързани с поверителност на лични данни, можете да се свържете с нас на имейл адрес: nadia@itema-pg.com или бул.“Цариградско шосе“ 133, сграда БИЗ-ИЗОТ, ИТЕМА-ПГ.